Veel gestelde vragen

Hier komt de koppeling met de veel gestelde vragen plugin.

Retouren hoe werkt dat?

Wilt u een product retourneren of bent u niet tevreden, zorgt u er dan voor dat uw product in de originele verpakking verblijft en neem telefonisch contact met ons op. Producten die geplaatst zijn in uw tuin of oprit kunnen wij niet meer terugnemen. De retour vrachtkosten zijn hierbij voor rekening van de cliënt.  

Zit er statiegeld op de big bags?

Nee, onze big bags zijn voor éénmalig gebruik. Als ze leeg zijn hoeven ze niet retour.  

Hoeveel zit er in een big bag?

In een normale big bag zit ongeveer een 1 m3. Dit is afhankelijk van de maat en de soort split ca. 1500 kg. In een halve big bag zit ongeveer een 1/2 m3. Dit is afhankelijk van de maat en de soort split ca. 750 kg.

Ik wil de big bag in mijn tuin geleverd hebben.

Indien dit gewenst is moet dat vooraf duidelijk aangegeven zijn! Wij kunnen tot 5 meter naast de vrachtauto de big bags plaatsen. Wij lossen alleen aan de openbare weg. Wij rijden niet over de trottoir en fietspaden.    

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Indien voorradig leveren wij binnen 5 werkdagen. Indien het product niet op voorraad is kan het tot 7 werkdagen duren.

Hoe bereken je de oppervlakte?

Hierbij de methode om de oppervlakte te bepalen. Bijvoorbeeld, lengte tuin x breedte tuin = oppervlakte van de tuin. 10 meter  x 5.5 meter =  55 vierkante meter. Als je dit getal x de laagdikte doet krijg je de inhoud. 55 vierkante meter x 5 cm (0.05 meter) = 2.75 m3